Έλα στη θέση μου: Πρωταγωνιστής μετά το τέλος της σειράς έχασε κιλά και έγινε αγνώριστος!

SHOWBIZ

Πρωταγωνιστής της σειράς «Έλα στη θέση μου» μετά το τέλος, έχασε κιλά και έγινε αγνώριστος, ενώ πέρασε και ένα δυνατό μήνυμα.

Νιώθει όμορφα με τον εαυτό του, η διάθεση του έχει φτιάξει όπως είπε ο ίδιος προς το καλύτερο και δεν διστάζει να δημοσιεύει φωτογραφίες του από τις διακοπές.

Ο Νικόλας Απέργης δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μας έδειξε το πριν και το μετά. Μάλιστα, έγραψε στη λεζάντα του:

«7/1/19 – 1/8/19 Δεν είμαστε όλοι φτιαγμένοι για να είμαστε κορμάρες. Ούτε για να έχουμε τις > αναλογίες. Όλοι όμως μπορούμε να φέρουμε στην επιφάνεια την καλύτερη δυνατή εκδοχή αυτού που έχουμε. Κάποιος μπορεί να θεωρεί το σώμα μου μέτριο, εγώ όμως δούλεψα σκληρά για να το αποκτήσω. Σημασία λοιπόν έχει να μην είναι μέτρια η προσπάθεια! Στην προσπάθεια μου αυτή δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω τον προσωπικό μου γυμναστή και διατροφικό σύμβουλο Γιώργο Ζαννή, ο οποίος με έκανε να πιστέψω από την αρχή ότι θα τα καταφέρω, με ενέπνεε διαρκώς κι όταν είχα την όποια αμφιβολία με καθησύχαζε λέγοντας μου: απλά εμπιστεύσου το σύστημα.Τώρα, που μαζί με το σώμα, έχει αλλάξει και η διάθεσή μου προς το καλύτερο, το μόνο που θέλω είναι να συνεχίσω!!!! Καλό μήνα και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όλους!!!!!!! Για την ιστορία…στην πρώτη φωτογραφία είμαι 103,4 κιλά με σωματικό λίπος 35% και σήμερα 89,7 κιλά με 23% σωματικό λίπος.»!

Έλα στη θέση μου ηθοποιός κιλά αγνώριστος

youweekly

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

Αφήστε μια απάντηση