Ο γενναίος Δίας: Πιτ μπουλ θυσιάστηκε για να προστατεύσει τα παιδιά της οικογένειας από φίδι

ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μια συγκινητική ιστορία που ήρθε στη δημοσιότητα επιβεβαιώνει την αγάπη και την αφοσίωση που μπορούν να μας δώσουν ακόμα και οι ράτσες που θεωρούνται από κάποιους «βίαιες» και «επιθετικές». Στις ΗΠΑ, ένα πιτ μπουλ με το όνομα Δίας έδωσε τη ζωή του για να σώσει δύο από τα παιδιά της οικογένειας, προστατεύοντάς τα από ένα δηλητηριώδες φίδι.

Τα αδέρφια Oriley και Orion Richardson άλλαζαν το νερό του σκύλου έξω από το σπίτι τους στη Φλόριντα όταν παρατήρησαν τον Δία να ασχολείται με κάτι που νόμισαν αρχικά ότι ήταν σχοινί. Όταν το ένα αγόρι είδε τα μάτια του σκύλου ξαφνικά να πρήζονται και το ζώο να παραλύει, έτρεξε στον μπαμπά του που αρχικά θεώρησε ότι το τετράποδο είχε τσιμπηθεί από κάποια μέλισσα ή σφήκα. Όπως διαπίστωσε όμως βγαίνοντας έξω, τον είχε δαγκώσει ένα δηλητηριώδες φίδι. Αμέσως μετέφεραν τοπιτ μπουλ στο κτηνιατρείο, όπου του χορηγήθηκε η απαραίτητη αγωγή. «Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να του λέω τι καλό αγόρι που ήταν και ότι του χρωστούσα τη ζωή των γιων μου» είπε η μητέρα των παιδιών, Georgina.

«Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να του λέω τι καλό αγόρι που ήταν και ότι του χρωστούσα τη ζωή των γιων μου» είπε η μητέρα των παιδιών, Georgina.

Στο τραπέζι του κτηνιατρείου, αφού περίμεναν να ενεργήσουν τα φάρμακα, «ο Δίας με κοίταξε και κούνησε την ουρά του, ξαπλωμένος» συνεχίζει η μητέρα των αγοριών. Εκείνη τη στιγμή πίστεψε ότι όλα θα πήγαιναν καλά, όμως το επόμενο πρωί, όταν επικοινώνησε με τους γιατρούς, της είπαν ότι το γενναίο σκυλάκι δεν τα είχε καταφέρει.

«Ήμασταν όλοι ερείπια. Και αυτό που έκανε ακόμα χειρότερη την κατάσταση ήταν ότι ένα από τα παιδιά μου που είχε σώσει έκλεινε τα δέκα χρόνια του την ημέρα που τον χάσαμε» πρόσθεσε η Georgina και κατέληξε ως εξής: «Ελπίζω μόνο ο Δίας να γίνει ένα σύμβολογια τη ράτσα των πιτ μπουλ. Δεν αξίζουν τη δυσφήμιση που έχουν λάβει, γιατί θα έδιναν τη ζωή τους για να σώσουν άλλους».

Γνωρίστε τον Χουλκ, ένα πιτ μπουλ-γίγαντα:

ΠΗΓΗ: Fumara.gr

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

Αφήστε μια απάντηση